Rits in wordt Happy Crafts Zwolle

Rits in wordt Happy Crafts Zwolle

Rits in wordt Happy Crafts Zwolle

Je hebt het de afgelopen weken vast wel gezien…we waren druk aan het verbouwen, schuiven, opnieuw inrichten en het assortiment aan het uitbreiden. We deden een beetje geheimzinnig…

Eigenlijk hadden we het grote nieuws nog even willen bewaren, tot vrijdag 7 februari. Maar ja, de nieuwe logo’s op de gevel kwamen wat eerder…dus vanaf nu kunnen we het niet meer verbergen. Rits in wordt Happy Crafts Zwolle!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari hebben we een feestelijke heropening van Happy Crafts Zwolle. Wil je eerder langs komen? De winkel is gewoon open, je bent welkom!

Meer info over de feestelijke heropening volgt de komende dagen op www.happycrafts.nl en je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram, @happycraftsnl

Happy Crafts, het zusje van Handwerk.nl, richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkel in Zwolle vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie handwerkcadeaus.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.