Magic loop breien (strippenkaart b3*) – vrijdag 8 november 2019

Magic loop breien (strippenkaart b3*) – vrijdag 8 november 2019


Wil jij wel eens weten hoe het is om ‘magic loop’ te breien? Geen gehannes meer met 5 korte naalden voor het sokken breien, of gewoon fijn de mouwen van je trui in het rond breien. Schrijf je in voor deze workshop en je gaat naar huis met de basis van het ‘magic loop breien’!

09:15 Aanvang
09:30 Start Workshop
11:30 Einde Workshop

Kosten € 18,50* per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers en excl. materiaal aan te schaffen bij Rits in. Eigen breinaalden mag je natuurlijk meenemen of kun je ook bij Rits in aanschaffen.

 

*handwerk-stippenkaart: Tijdens dit workshopseizoen kun je een handwerk-strippenkaart kopen voor € 50,00. Hiermee kun je 3 workshops  volgen uit het speciale aanbod haak- en  breiworkshops van komend najaar . Deze workshops zijn vooral gericht op het leren van nieuwe technieken. De strippenkaart geldt alleen voor deze workshops.

Meedoen? Meld je hier aan of mail naar info@ritsin.nl.

De strippenkaart dient in 1 keer betaald te worden voorafgaand aan de workshops. Wanneer je één van de workshops wilt annuleren kun je hiervoor een andere strippenkaart workshop kiezen. Dit kan echter tot 7 dagen van te voren.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.