Kabels breien (strippenkaart b2*)- woensdag 9 oktober 2019

Kabels breien (strippenkaart b2*)- woensdag 9 oktober 2019

Kun je de rechte en averechte steek en wil je graag weer een stapje verder met breien? Tijdens deze workshop oefen je met het breien van (eenvoudige) kabels.
Aan de hand van een Mooi van draad patroon van een hoofdband, leer je hoe je steken van rechts naar links ‘kabelt’ met een kabelnaald en krijg je hulp bij het lezen van een kabelpatroon. Kabels geven mooie structuren aan breiwerk en het afwisselende breien is leuk om te doen.

 

09:15 Aanvang
09:30 Start Workshop
11:30 Einde Workshop

Kosten € 18,50* per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers en excl. materiaal aan te schaffen bij Rits in. Eigen breinaalden mag je natuurlijk meenemen of kun je ook bij Rits in aanschaffen.

*handwerk-stippenkaart: Tijdens dit workshopseizoen kun je een handwerk-strippenkaart kopen voor € 50,00. Hiermee kun je 3 workshops  volgen uit het speciale aanbod haak- en  breiworkshops van komend najaar . Deze workshops zijn vooral gericht op het leren van nieuwe technieken. De strippenkaart geldt alleen voor deze workshops.

Meedoen? Meld je hier aan of mail naar info@ritsin.nl.

De strippenkaart dient in 1 keer betaald te worden voorafgaand aan de workshops. Wanneer je één van de workshops wilt annuleren kun je hiervoor een andere strippenkaart workshop kiezen. Dit kan echter tot 7 dagen van te voren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.