Hello Autumn, nazomeren bij Rits in

Hello Autumn, nazomeren bij Rits in

De scholen zijn weer gestart en de meeste van jullie aan het “gewone” leven begonnen. In deze nieuwsbrief natuurlijk de laatste nieuwtjes rondom de winkel. Want het is je vast niet ontgaan, de nieuwe najaarsgarens zijn binnen. Natuurlijk hangen er veel voorbeelden in de winkel en hebben zijn de bijbehorende patroonboeken te koop.

Voor het actuele workshopaanbod kun je ook een kijkje nemen op de website onder creatieve agenda. Want we gaan dit najaar van alles doen breien, haken, punchen en nog meer leuks.

Tot slot heeft Evelien ook een berichtje voor jullie geschreven.

Openingstijden 
De winkel is gewoon weer op donderdagavond geopend. Ook heb ik besloten om de openingstijden te wijzigen. Vanaf 1 oktober is de winkel op maandag geopend vanaf 11:00 i.p.v. 13:00.En i.v.m. een beursbezoek is de winkel maandag 17 september vanaf 14:00 geopend .

Zaterdag 22 september is het Durable Dag. Deze hele dag krijg je 10% korting op alle Durable garens.Er is een hele leuke  Make & Take met Nienke van @mooivandraad. Je gaat dan samen met haar direct aan de slag met één van de nieuwe Durable garens. Heb je zin om mee te doen? Je kan je aanmelden via mail voor één van de volgende rondes:

13:00-14:15 (nog 5 plaatsen vrij)of
14:45-16:00 (nog 10 plaatsen vrij

Deelname kost €5,- incl. koffie/thee met wat lekkers en een Goodybag! Neem jezelf je haaknaalden mee?

Naaimachine Demo Dag 28 september 
Vrijdag 28 september ben je van harte welkom tijdens de Naaimachine Demo Dag. Vanaf 12:00-20:00 laat ik je samen met Gini Knol van Modevakschool Gini Knol de machines zien. En je kan deze dag ook alle machines uitgebreid uitproberen. Natuurlijk zorg ik ook voor koffie/thee en wat lekkers.Kun je niet wachten om langs te komen? Er zijn nog steeds heel scherp geprijsde naaimachines in de winkel. Ik vertel je er graag in de winkel meer over.

Maar wees er snel bij want op = op.

Bericht van Evelien 

Op dinsdag 31 juli jl. is onze zoon Tobias, op 12 jarige leeftijd, overleden aan de gevolgen van hersenstamkanker.

Veel van jullie stuurden een kaart of berichtje in de periode dat Tobias ziek was en na zijn overlijden. Dank jullie wel, dat heeft ons heel erg goed gedaan.

Nu is er ruimte voor verdriet, rouw, vermoeidheid na 9 maanden intensieve zorg. We proberen een ritme te vinden, te dealen met de lege plek binnen ons gezin en het leven om ons heen dat gewoon doorgaat.

Dat gaat soms en soms ook niet. En daarom kom ik voorlopig nog niet in de winkel werken.

Groet Evelien

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.