Fair Isle breien met Bregina – Donderdag 12 september 2019

Fair Isle breien met Bregina – Donderdag 12 september 2019

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de techniek Fair isle breien. Fair Isle breien is een techniek om kleurig ingebreid breiwerk te maken. Er worden verschillende kleuren gebruikt, maar in één toer worden nooit meer dan twee kleuren tegelijk gebruikt. Het garen waar niet mee wordt gebreid, wordt achter het breiwerk meegenomen. Hierdoor liggen er twee lagen garen op elkaar. Dit maakt het Fair Isle breiwerk dubbeldik en dus dubbel warm.

Er wordt gewerkt aan een klein en overzichtelijk project om deze techniek eigen te maken. Dus kun je breien maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor deze workshop met Bregina.

19:15 Aanvang
19:30 Start Workshop
21:30 Einde Workshop

Kosten € 18,50 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers en drie 10 grams bolletjes Soft Donegal. Er wordt deze avond gebreid met de rondbreinaald 3,5 van 80 cm. Deze mag je zelf meenemen, maar kun je ook bij Rits in aanschaffen.

Meedoen? Meld je hier aan of mail naar info@ritsin.nl.

Voor de workshops vragen we een aanbetaling van 50%. Mocht je de workshop willen annuleren, dan krijg  je tot 7 dagen van tevoren je aanbetaling terug, tot 3 dagen van tevoren krijg je de helft van je aanbetaling terug. Daarna is teruggave van je aanbetaling helaas niet meer mogelijk.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.