Breien voor beginners (strippenkaart b1*) – vrijdag 13 september 2019

Breien voor beginners (strippenkaart b1*) – vrijdag 13 september 2019

Wil je graag leren breien en ook meteen met een leuk project aan de slag? Geef je dan op voor deze workshop breien voor beginners. In een ochtend leert Nienke van Mooi van draad je de basistechniek van breien. We gaan aan de slag met steken opzetten, de rechte en averechte steek, een patroon lezen en afkanten. Je bij deze workshop ook een start maken met het breien van een leuke sjaal in verschillende patronen van rechte en averechte steken.
Deze workshop is ook heel geschikt als je het breien (na jaren) weer wilt oppakken.

09:15 Aanvang
09:30 Start Workshop
11:30 Einde Workshop

Kosten € 18,50* per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers en excl. materiaal aan te schaffen bij Rits in. Eigen breinaalden mag je natuurlijk meenemen of kun je ook bij Rits in aanschaffen.

*handwerk-stippenkaart: Tijdens dit workshopseizoen kun je een handwerk-strippenkaart kopen voor € 50,00. Hiermee kun je 3 workshops  volgen uit het speciale aanbod haak- en  breiworkshops van komend najaar. Deze workshops zijn vooral gericht op het leren van nieuwe technieken. De strippenkaart geldt alleen voor deze workshops.

Meedoen? Meld je hier aan of mail naar info@ritsin.nl.

De strippenkaart dient in 1 keer betaald te worden voorafgaand aan de workshops. Wanneer je één van de workshops wilt annuleren kun je hiervoor een andere strippenkaart workshop kiezen. Dit kan echter tot 7 dagen van te voren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.