Borduren op een vestje – donderdag 7 maart 2019

Borduren op een vestje – donderdag 7 maart 2019

Nog nooit geborduurd, maar vind je die wollen bloemmotiefjes op breiwerk ook zo mooi? Kom dan naar één van de handwerklessen vestje borduren. Leer de basistechniek door middel van het oefenen van verschillende borduursteken die stap voor stap worden voorgedaan. Je krijgt uitleg over het overnemen van patronen, het netjes aan- en afhechten en ik laat je zien hoe je werkt met borduurvlies.

Alle materialen zoals 8 kleurtjes (kaartjes) merinowol om te borduren, een flinke lap borduurvlies, borduurnaald, rijggaren, spelden en een werkbeschrijving met patroon op ware grootte, zijn bij de les inbegrepen. Wil je meer kleurtjes wol dan zijn deze aan te schaffen bij Rits in. Voor deze borduurles neem je zelf een dun en glad gebreid vestje van wol of katoen mee. Deze zijn verkrijgbaar bij de grotere kledingzaken.

Ook als je nog nooit hebt geborduurd is deze workshop heel geschikt. Je kunt aan de slag gaan met de complete sierrand, maar ook losse motiefjes borduren op een kindervestje.

19:15 aanvang
19:30 start workshop
22:00 einde workshop

Kosten € 37,50 per persoon incl. koffie/thee met wat lekkers, incl. materiaal (je neemt zelf een (glad) gebreid vestje mee).

Meedoen? Meld je hier aan of mail naar info@ritsin.nl

Voor de workshops vragen we een aanbetaling van 50%. Mocht je de workshop willen annuleren tot 7 dagen van te voren krijg je je aanbetaling terug, tot 3 dagen van te voren krijg je de helft van je aanbetaling terug. Daarna is het teruggave van je aanbetaling helaas niet meer mogelijk.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.