Borduren op een vestje – donderdag 21 september

Borduren op een vestje – donderdag 21 september

Vind je de vestjes met geborduurde bloedmotiefjes die in de winkel hangen ook zo mooi? In deze workshop van Mooi van Draad leer je hoe je zelf van een eenvoudig gebreid vestje van de H&M, Hema of We een echte eyecatcher maakt. Tijdens de borduurles krijg je uitleg over het overnemen van een patroon en oefen je stap voor stap de verschillende borduursteken….

Alle materialen zoals 8 kleurtjes (kaartjes) Merinowol om te borduren, een flinke lap borduurvlies, borduurnaald, rijggaren, spelden en een werkbeschrijving met patroon op ware grootte, zijn bij de les inbegrepen. Wil je meer kleurtjes wol dan zijn deze aan te schaffen bij Rits in. Voor deze borduurles neem je zelf een dun en glad gebreid vestje van wol of katoen mee. Deze zijn verkrijgbaar bij de grotere kledingzaken.

Ook als je nog nooit hebt geborduurd is deze workshop heel geschikt. Je kunt aan de slag gaan met de complete sierrand, maar ook losse motiefjes borduren op een kindervestje.

19.15 aanvang
19.30 start workshop
21.30 einde workshop
Kosten € 37,50 per persoon incl. koffie/thee met wat lekkers, incl. materiaal (je neemt zelf een (glad) gebreid vestje mee).

Meedoen? Meld je hier aan of mail naar info@ritsin.nl

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.