Bij ons

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment op het gebied van handwerken, kleinvakartikelen, band, kant en lint en wol en katoen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Kom dan langs in onze winkel voor een vrijblijvend advies.

 

Wol & Katoen

Wij verkopen wol en katoen van o.a. Phildar, Lang Yarns, SMC en Durable. Elk seizoen is er een wisselende collectie die perfect aansluit bij het modebeeld. Om je brei- of haakproject helemaal compleet te maken hebben we ook een ruime collectie breipennen en haaknaalden. Bekijk ook eens onze webshop voor het complete assortiment.

Ben je een beginnende brei(st)er of haak(st)er? Of vind je het gewoon gezellig om samen met anderen creatief bezig te zijn? Kom dan op één van onze workshop- of handwerkoctenden.

Naaimachines

Sinds september 2012 hebben wij ook naaimachines in ons assortiment en kun je bij Rits in terecht voor je naaimachinereparaties en onderhoud. Rits in werkt hierin samen met Dinie Kleine Naaimachines.

 

 


Stomerij en coupeuse

Rits in is aannamedepot voor uw stomerijgoed (Rontex) en verstelwerk. Kom langs in de winkel voor meer informatie en een prijsopgave.Ook uw verstelwerk kunt u bij Rits in geven, dit is over het algemeen binnen een week klaar.

DMC splijtzijdeHandwerken

Voor borduren en handwerken ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben kant en klare pakketten voor geboortetegels en op bestelling handwerkpakketten van Lanarte, Anchor, Orchidea, Pako en Thea Gouverneur.

Ook hebben wij alle kleuren DMC splijtzijde, borduurlinnen, Aida, stramien en borduurband.

023 knopenKleinvak

Op zoek naar een stopnaald, tornmesje, gespen, nestels of naaimachine naalden? Wij hebben het op voorraad. Daarnaast verkopen wij naaimachinegaren van Amann en hebben wij vele kleuren ritsen en knopen in ons assortiment.

Een gat in je rok of een scheur in je broek? Wij verkopen reparatiedoek en applicaties om je kleding te repareren of op te fleuren.

021 bandjes

Band, kant & lint

Een glimmertje, ruit, stip of juist effen? Wij hebben band, kant en lint in allerlei kleuren en maten. Op zoek naar iets speciaals voor een verkleedpartij of juist een bandje volgens de laatste trend? Kom gerust langs!